As part of the Company’s vision

We Create Places.

IN GROUP

0 nm építés alatt

0 nm lakóingatlan-fejlesztés

0 nm hotelfejlesztés

0 nm saját tulajdonú irodaterület

WE CREATE PLACES

Az IN GROUP Magyarország egyik vezető építőipari cégcsoportja, amely 2004-es megalapítása óta ingatlanfejlesztéssel, -befektetéssel és -kivitelezéssel foglalkozik. Jövőbeli célkitűzése a terjeszkedés további európai országokba.

Az IN GROUP hatékonyan működik együtt számos leányvállalatával többek között az ingaltanfejlesztés, kivitelezés, karbantartás, ingaltankezelés területein, kihasználva a professzionális csapatmunka minden előnyét.

Az IN GROUP szilárd alapokon nyugvó, stabil vállalat. Alapítója és igazgatója, Mordechai (Motty) Segal, akinek a magyarországi ingatlanbefektetések területén szerzett több mint tizenöt éves szakmai tapasztalata, megvalósított projektjei önmagukért beszélnek. Az IN GROUP elkötelezett az innováció, az eredetiség és az out-of-the-box gondolkodás és megoldások mellett. Sokéves tradícióval rendelkezik

a nívós, kompromisszumoktól mentes szakmai megbízhatóság területén. A cégcsoport minden projektjében kiválóságra törekszik, hogy azokat sikeresen és a lehető legmagasabb színvonalon teljesítse. Az IN GROUP jelenlegi két, budapesti lakóépület-projektje – az IN Budapest és a FOGASKERT – mellett három irodaépület – a Buda Plaza, a Terra Corner és a City Corner – kezelését, fejlesztését és üzemeltetését végzi.

SZERVEZETI FELÉPÍTÉS